Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

Webáruház elállási nyilatkozat minta – ingyen letölthető

Webáruház elállási nyilatkozat minta – ingyen letölthető

Nyomj rá ha tetszett

Mivel a webáruház üzemeltetés egyik alapfeltétele, hogy az oldalon megtalálható és letölthető legyen a webshop elállási nyilatkozat dokumentuma, ezért összeállítottunk egy olyan elállási nyilatkozat mintát, amit használni tudsz a webáruházadban. Ha nem vagy biztos benne, hogy mik azok a jogi dolgok amik mindenképpen szükségesek egy webáruháznál, ebben a cikkben írtunk róla, segítségedre lehet a csekklistánk.

Az oldalról is kimásolhatod, de erre a letöltő linkre kattintva akár le is töltheted (Word dokumentum, könnyen szerkeszthető)  és csak annyi a dolgod, hogy a SÁRGA HÁTTERŰ részeket értelemszerűen kitöltöd.

A legbiztonságosabb megoldás ha a webáruház jogi dolgait (ÁSZF, adatvédelmi tájékoztató, elállási nyilatkozat) egy ügyvéd által készített ÁSZF generátorra bízod, ami automatikusan frissül az új jogszabályoknak megfelelően, GDPR kompatibilis és bírság garanciát is vállalnak rá. Ebben a legjobb a fogyasztóbarát ÁSZF generátor, egyszeri kitöltés után nem kell foglalkoznod vele és aggódnod sem kell az ellenőrzések miatt.


Nyilatkozat-minta elálláshoz

Címzett: Cégnév

(cím: …)

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

……………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: …………………………………………………………

A fogyasztó(k) neve: …………………………………………………………………………………

A fogyasztó(k) címe: …………………………………………………………………………………

A vételárat az alábbi bankszámlaszámra kérem visszautalni (abban az esetben töltse ki, ha szeretné, hogy a vételárat banki átutalással fizessük vissza): ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..………………………..………………………..

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén) …………………………………………………………………………………

Kelt:


A webáruház elállási nyilatkozat minta ide kattintva tölthető le.

Több dolog is hiányzik a webáruházad jogi dokumentumai közül?

A webshop üzemeltetésének több feltétele is van amiket összegyűjtöttük ebben a cikkünkben. Az Általános Szerződési Feltételek csak egy a kötelező jogi dokumentumok közül. közülük.

Az adatkezelési tájékoztató mintát ebben a cikkben találod.
Az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) mintát pedig innen tudod letölteni.


Nyomj rá ha tetszett