Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

Szolgáltatásaink

Nagyvállalatokkal, induló vállalkozásokkal és KKV-val is van tapasztalatunk, egy biztosan közös bennük. Hatékony megoldásokat keresnek megfizethető áron, de főleg egy tapasztalt, megbízható csapattal szeretnének együttműködni, akik önállóan is nagy dolgokra képesek.

Láthattad az általunk készített egyedi kialakítású webshopokat a​ ​hónap webáruházai között, olvashattál velünk készült​ ​Optimonk interjút, találkozhattál az általunk készített kontenttel számtalan helyen és formában​,​ de egy dolog biztos:

Mi, a​ ​Smartside​ ​csapata az edukációra, átláthatóságra, minőségre és elsősorban az adatokra fókuszálunk. Elemzünk, utánajárunk, sajátunkként foglalkozunk minden egyes projekttel, tehát bármit teszünk vagy javaslunk, azt átgondolt háttérmunka előzi meg.

ARCULAT

Hiába a jól kigondolt márkaérték, költhetsz hatalmas összegeket online és offline reklámokra, ha a céges arculat nincsen kidolgozva. Az arculattervezés szolgáltatásunk keretein belül, közösen megbeszéljük, majd megtervezzük a vállalatod arculatát, vizuális megjelenését.

GRAFIKAI TERVEZÉS

Vállaljuk igényeidnek megfelelően, egyedileg felépített designok készítését a tervezéstől a megvalósításig. Az egyedi design profizmust és minőséget sugall, segít brandet építeni, sőt magasabb konverziós rátát is eredményez.

SOCIAL MEDIA

A social media használata manapság már elengedhetetlen, mi több a marketingstratégia része kell hogy legyen. Egy jól menedzselt üzleti Facebook oldallal költséghatékonyan, mégis eredményesen tudsz kiépíteni egy olyan széleskörű online közösséget, amely lojális lesz a márkádhoz.

CONTENT MARKETING

A tartalommarketing ereje abban rejlik, hogy örömmel fogyasztjuk a számunkra figyelemfelkeltő tartalmakat, közben észre sem vesszük, hogy nagyon is befolyásolja a vásárlási döntéseinket.

HIRDETÉSKEZELÉS

A tömegekhez szóló reklámok és a jól célzott hirdetési kampányok között óriási különbség van, az online hirdetéseknek köszönhetően nem kell milliókat költeni ahhoz, hogy eljuss a megfelelő célközönségedhez.

WEBÁRUHÁZ

Webáruház üzemeltetés szolgáltatásunkat olyan cégvezetőknek ajánljuk, akik szeretnének egy igényes, saját webshoppal megjelenni a legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi iparágban, vagy már meglévő webáruházukat alakítanák át, de nincs rá kapacitásuk.

SEO

A keresőoptimalizálás (SEO) a weboldalak keresőmotorokban való organikus (nem fizetett) helyezésének javítási folyamata. Keresőoptimalizálás közben arra törekszünk, hogy a honlapot a keresőmotorok és a látogatók elvárásához igazítsuk.

TANÁCSADÁS

A marketing konzultáció ára tartalmazza az előzetes felkészülést és egy óra konzultációt, emellett 20.000 Ft értékű kedvezményt, amit a Smartside további tetszőleges szolgáltatásaira (webshop készítés, SEO stb.) válthatsz be.

WEBOLDAL

A minőségi honlap elengedhetetlen, hiszen a weboldalra érkező látogatók ennek hatására alakítják ki pillanatok alatt a véleményüket a cégről. Ugye nem szeretnéd ezt egy rosszul megtervezett, átláthatatlan honlappal elkaszálni, már az első pillanattól kezdve?