Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

Logó- arculattervezés

A márkaépítés egy tudatos folyamat, amelynek célja, hogy márkánknak jelentést adjunk, egyszerűen be lehessen azonosítani, elválasztani a versenytársaktól és persze hogy okot adjunk a fogyasztóknak arra, hogy minket válasszanak.
A vásárlási döntések legmagasabb százalékát az érzelmek befolyásolják, amikre elsősorban vizuálisan tudunk hatni a megjelenésünkkel, legyen az logó, hirdetés, csomagolás, tehát átfogó nevén az arculatunkkal.

A márkánk egy ígéret a vásárlók felé, amivel megoldást kínálunk a fogyasztók problémáira, miközben lojalitást alakítunk ki bennük, de hiába a jól kigondolt márkaérték, költhetsz hatalmas összegeket online és offline reklámokra, ha a céges arculat nincsen kidolgozva.

Mit tartalmaz az arculattervezés?

Az arculattervezés szolgáltatásunk keretein belül, közösen megbeszéljük, majd megtervezzük a vállalatod arculatát, vizuális megjelenését. Ennek eredményeképpen egy teljes dokumentumcsomagot küldünk, amit utána minden megjelenéshez fel tudsz majd használni.

  • logótervezés, logó készítés
    A logó olyan mint a vállalkozásod aláírása, meg fog jelenni minden kommunikációs és marketing elemen, aláírásában, a szórólapokon esetleg a termékeid csomagolásán, tehát a jól megtervezett logó mindennek az alapja.
  • a logó alapján készül majd a favicon, valamint egy pattern minta is alapvető céges kellékeket tervezünk neked, úgy mint a névjegykártya vagy levélpapír
  • arculati kézikönyvet adunk melyben összefoglaljuk designelemek helyes használatát (színkódok, betűtípusok, helyes logóelhelyezés) és mellékelünk egy használati útmutatót is
  • az összes grafikai anyag szerkeszthető (vektoros) formában
Márkaépítés - arculattervezés - branding

Hogyan zajlik az arculattervezés?

A szolgáltatásunk megrendelését követően, először egy személyes vagy elektronikus találkozó alkalmával megbeszéljük az elérni kívánt célokat. Még a megbeszélés előtt elküldünk egy kérdéssort, amit érdemes átolvasni és elgondolkodni a válaszokon, hogy könnyebben megtaláljuk a tökéletes arculati elemeket.

A megbeszélést követően elkészítjük az első vázlatokat és el is küldjük Neked, majd a kiválasztottak alapján továbbgondoljuk a vizuális elemeket, amíg össze nem áll a tökéletes márkaarculat.

Varga Szilvia / SzépségCenter

Alexandra cégünk számára új arculatot álmodott meg és kivitelezett rövid időn belül.

Megreformálta a teljes megjelenésünket és rendkívül profi szintre emelte.

Az egységes vállalati arculathoz érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen grafikai anyagokra lesz még szükséged. Igény szerint elkészítjük a social média felületek arculatát is (Facebook profilkép és borító), de gyakran tervezünk flyert, rollup-ot vagy print hirdetéseket is.

Tudod mire van szükséged?

    Ha hűséges vásárlókat és hatékony marketing kampányokat szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!