Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

Mi az e-mail marketing?

Az e-mail marketing (angolul EDM: e-mail direct marketing) napjainkban az egyik leghatékonyabb marketing eszköz, mely a megfelelő kezekben szuper hatékony és gazdaságos, nyomon követhető eredményekkel. Már régen lejárt a spam levelek korszaka, sőt, mára egy-egy kampány elengedhetetlen része a reklámüzenetek küldése, ahol a feliratkozók számukra érdekes tartalmakról vagy éppen akciókról olvashatnak. Sokan mondták, hogy az email marketing halott, viszont a számok továbbra sem ezt igazolják. Egyszerűen csak okosabban kell csinálni. Egy jól összeállított hírlevélnél garantált az ügyfelek lelkesedése, legyen szó akár új termékek érkezéséről, akciókról, speciális ajánlatokról vagy eseményekről.

Az e-mail marketing előnyei:

Óriási közönség: Egy internetes felmérés adatai alapján az internetezők 94%-a használ e-mailt (ez több embert jelent, mint amennyinek social media fiókja van), ráadásul a felnőtt generáció 75%-a az e-maileket tartja a preferált kommunikációs csatornának.

Alacsony költségek: A hírlevél lista építése jól tervezhető költség, viszont magas megtérülésű és nagyon jól igazítható kampányokhoz. Listaépítést követően alacsony költséggel jár kiküldeni az üzeneteket.

Jól mérhető adatok: E-mail marketing esetében kifejezetten egyszerű számon tartani a befektetések megtérülését. Abszolút nyomon követhető a hírlevelek megnyitási aránya és az ezekben elhelyezett linkekre kattintások.

Tesztelési lehetőség: A/B tesztkampányokkal könnyedén finomhangolhatóak az üzenetek, az eredményeket elemezve pedig javítható a teljesítmény.

Szegmentálható: A hírlevél listára feliratkozott ügyfeleinket különböző csoportokba rendezhetjük érdeklődésük szerint, így az üzenetek könnyen személyre szabhatóak.

Hírlevél feliratkozók, listaépítés

A listaépítés az e-mail marketing alapeleme, elvégre ügyféllista nélkül nincs kinek kiküldeni a hírleveleinket. Több online szolgáltatás is támogatja a feliratkozó szerzést, hiszen a honlapnak is feliratkozása kell ösztönöznie a a látogatókat, ez megtámogatható social media posztokkal és adott esetben különböző, megfelelően beállított figyelemfelkeltő pop-upokkal is.

Szövegírás az e-mail kampányokban

content marketing szolgáltatásunk  részeként megtervezzük és rendszeresen küldjük a látogatottságnövelő és márkaépítő tartalmakat ügyfeleinknek, hiszen ezen a ponton is kiemelten fontos a minőségi tartalom gyártása. Kizárólag olyan hírlevél szövegeket készítünk, melyek tartalma érdekes és hasznos a fogyasztók számára.

Mindezek mellett, természetesen a listaépítésben is tudjuk segíteni a vállalkozásodat, alábbi elérhetőségek egyikén írd meg nekünk mire van szükséged.

Tudod mire van szükséged?

Telefon

+30 30 174 1322

E-mail

info@smartside.hu

    Ha hűséges vásárlókat és hatékony e-mail kampányokat szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!