Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

A tömegekhez szóló reklámok és a jól célzott hirdetési kampányok között óriási különbség van, az online hirdetéseknek köszönhetően nem kell milliókat költeni ahhoz, hogy eljuss a megfelelő célközönségedhez. Közel a teljes magyar társadalom elérhető az online hirdetések segítségével, hatalmas versenyelőnyt jelent egy-egy jól felépített kampány az online marketing eszközök részeként.

A Smartside hirdetéskezelés szolgáltatásai:

Google Ads (AdWords) hirdetéskezelés: Kizárólag aktívan kezelt kampányokat készítünk, amelyeket rendszeresen optimalizálunk a jobb eredmények érdekében.

Google Display kampánykezelés: Vizuális hirdetések számtalan google partner portálon, weboldalon, applikációban. Bannerek, mozgó hirdetések, dinamikus katalógus kampányok.

Google Shopping hirdetés: Webáruházak számára kötelező, hiszen a termékhirdetések a Google találati lista fölött jelennek meg

Videó, Youtube hirdetés: Youtube-on megjelenő hirdetések, melyek felkeltik az érdeklődők figyelmét.

Facebook, Instagram hirdetéskezelés: A legnagyobb közösségi média oldalon ma már kötelező a jelenlét, megfelelően kilakított hirdetésekkel az eredmények is garantáltak.

Waze hirdetés: Célközönséged többsége autót használ? Hatékony lokális hirdetés a Waze közösségi navigációs applikációval.

PPC hirdetések egyéb hálózatokon: A Google és Facebook kampánykezelése elterjedtnek számít, azonban egyéb kevésbé ismert felületeken való hirdetéssel is versenyelőnyt lehet szerezni.

Remarketing, Dinamikus remarketing kampánykezelés: Fejlett hirdetési megoldás, mellyel ismét kapcsolatba léphetsz azokkal az emberekkel, akik korábban interakcióba léptek a honlappal vagy mobilalkalmazással. Webáruház esetében elengedhetetlen!

Így tesszük sikeressé a kampányodat:

Első lépésként átnézzük a jelenleg meglévő online marketing eszközöket, megoldásokat: weboldalt/webshopot, közösségi média oldalakat, marketing csatornákat.

Elvégezzük a szükséges technikai beállításokat, beállítjuk a méréshez szükséges rendszereket, követő kódokat, célközönségeket.

Amikor az alapok rendben vannak, jöhet a kampánybeállítás, amikhez az alapbeállításokkal párhuzamban már el is készítettük a grafikai/kreatív anyagokat.

Folyamatosan monitorozzuk a kampányok teljesítményét, A/B tesztekkel győződünk meg arról, hogy a legeredményesebbek fussanak.

A kiégő hirdetéseket cseréljük, hiszen egy idő után a korábban jól teljesítő hirdetések is unalmassá válhatnak, nagy hiba ezeket továbbra is futtatni.

Rendszeres riportokkal és konzultációs lehetőséggel biztosítjuk, hogy átlátható legyen az elköltött marketing büdzsé megtérülése.

Hirdetéskezelési szolgáltatásunk:

Kizárólag havidíjas konstrukcióban vállalunk kampánykezelést, célunk, hogy kölcsönösen előnyös együttműködések szülessenek, és hosszútávon együtt tudjunk dolgozni.

Az együttműködés előtt javasolt részt venni  online marketing tanácsadásunkon  (A marketing tanácsadás ára 20.000 Ft. Ha az online marketing konzultáció után bármilyen további feladattal bíznál meg minket, a tanácsadás gyakorlatilag ingyenes, mivel az erre fordított összeget kedvezményként fel tudod használni a Smartside további szolgáltatásaira).

Kampánykezelés áraink két részre oszthatók, a kampánykezelés fix havidíja, illetve reklámvásárlás arányos havidíj (a hirdetésekre fordított összeg alapján).

Tudod mire van szükséged?

Telefon

+30 30 174 1322

E-mail

info@smartside.hu

    Ha ötletes és hatékony hirdetési kampányokat szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!