Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

Címlap, ottlap, nyitókép, honlap vagy weblap. Ismertebb és kevésbé ismertebb kifejezések, mégis ugyanazt jelentik. Cégünk, ötletünk, alkotásunk, vagy akár saját magunk digitális megtestesülését az online térben, ami mára már nem csak hogy kötelező, de a siker elengedhetetlen eszköze. De hol kezdjük el?

Megjelenni, megmutatni magunkat az online világnak épp olyan mintha tükörbe néznénk. Minden hibánkat felnagyítja, ezért a tökéletes összképet szeretnénk látni, ahogy cégünk, termékünk, vagy önmagunk esetében is. Ezért nem vágjuk magunknak a hajunkat, ezért hívunk gáz szerelőt és ezért vagy most itt Te is.

Egy minőségi weboldal, webáruház arra hivatott, hogy aktívan támogassa, részt vegyen az értékesítésben és a brandépítésben. Egyszerre ismretető és vágykeltő hatással bír, ami elköteleződést, majd konverziót eredményez.

Utóbbihoz számtalan eszköztárból tudunk megoldást nyújtani, legyen az egy ütős landing page, egy jó célzott hírlevél kampány, egyedi ajánlatkérő form-, saját applikáció, webáruház vagy Tartalom menedzselés.

Weboldal készítés – okosan

A minőségi honlap elengedhetetlen, hiszen a weboldalra érkező látogatók ennek hatására alakítják ki pillanatok alatt a véleményüket a cégről. Ugye nem szeretnéd ezt egy rosszul megtervezett, átláthatatlan honlappal elkaszálni, már az első pillanattól kezdve? Ha a weboldal készítés célja a cég forgalmának növelése, akkor a Smartside honlapkészítés/webshopkészítés és üzemeltetés szolgáltatása  ideális választás lesz.

A nem megtervezett, konkurenciáról másolt honlapokkal nem lehet kitűnni, nem okoz „Hűha” érzést a látogatókban, ráadásul nagy az eséllyel a rossz megoldásokat is sikerül átvenni a többi cégtől amennyiben marketingben kevéssé járatos emberek készítették az adott oldalakat.

A Smartside-nál jól ismerjük a marketing erejét, honlapkészítés során az értékesítési szempontokat figyelembe véve, marketingvezérelt megoldásokkal dolgozunk, így a marketingkampányokba fektetett összegek megtérülése sokkal jobb lesz.

Az általunk készített weboldal előnyei

Konverzióra optimalizált honlap: Az általunk készített honlapok nem csak szépek, hanem okosak is. A készítés során folyamatosan szem előtt tartjuk a weboldal célját, hogy a látogatókból vásárló váljon, így a konverziós ráta garantáltan magas lesz.

Marketingvezérelt felépítés: A holnap elkészítésénél szem előtt tartjuk az értékesítési folyamatot, értékesítési tölcsért alakítunk ki.

Felhasználóbarát weboldal: Érthető és könnyen használható weboldalakat készítünk, hiszen ahol a látogató nem tud egyszerűen eligazodni, azt nem is fogja szeretni, a látogatók igényéhez alakítjuk a honlapot. Emellett az elkészült oldal nem csak működik, hanem felhasználói élményt is fog nyújtani.

Kiemelkedő design: Minden esetben egységes, profi és letisztult designt alkotunk, hiszen nekünk (is) fizikailag fáj csúnya weblapokat nézni. Büszkék vagyunk rá, hogy az elkészült honlapjaink alapján már többen is megkerestek minket.

Reszponzív honlap: Ma már alap, hogy a honlap reszponzív legyen, hiszen 50-60% felett van a mobilról böngészők aránya, ezért minden általunk készített honlap tökéletesen működik PC-n, mobilon és tableten is.

Időben elkészül: Az általunk használt technológiák (WordPress/Shoprenter) lehetővé teszik, hogy rövid időn belül elkészüljön a weboldal, ráadásul később akár fejlesztő nélkül is elvégezhetőek az apróbb módosítások.

Korrekt árazás: Honlapra minden vállalkozásnak szüksége van, ez alól nincs kivétel, ha kicsi vagy akár nagyobb cégről van szó. Cégmérettől függetlenül megtaláljuk az ideális megoldást.

WordPress weboldal készítés áraink

WordPress Alap
69.000Ft
Bemutatkozó weboldal
Bemutatkozó weboldal készítése vállalkozóknak, előre küldött tartalomból 69.000Ft-tól (AAM)
egyedi design sablonból
reszponzív
menüpontok elkészítése előre elkészített tartalomból
kapcsolat oldal, e-mail küldéssel
biztonsági elemek beépítése
Ezt választom!
WordPress Profi
250.000Ft
Egyedi weboldal
Egyedi weboldal készítése választható modulokkal, tartalomírással 250.000Ft-tól (AAM)
egyedi, reszponzív design sablonból
max. 10 menüpont/aloldal létrehozása és feltöltése
Fő és aloldalak +10 előre megírt blogcikk keresőoptimalizálása
kiegészítő bővítmények választása és beállítása
biztonsági elemek beépítése
Ezt választom!

Nem találtad meg amit kerestél?

Csomagjainkat a tapasztalataink alapján leggyakrabban kért elemek szerint állítottuk össze. Ha úgy érzed, hogy egyik sem passzol hozzád, csak írd meg nekünk az álom honlapoddal kapcsolatos elképzelésedet és elküldjük az egyedi árajánlatunkat.

olcso-honlap-keszites

Mivel készülnek a weboldalaink?

Igénytől függően WordPress vagy (webáruházaknál) Shoprenter alapú honlapokat készítünk. Tapasztalataink alapján ezek kellően alakíthatóak, könnyen kezelhetőek és biztonságosak, nem mellesleg a  keresőoptimalizálás  sem lesz velük probléma.

Az általunk készített honlapokat később akár ügyfeleink is szerkeszthetik, módosíthatják, nem szükséges minden apró változtatás miatt webfejlesztőhöz fordulni, hiszen felhasználóbarát a rendszer. Emellett Shoprenter szakértőként az első megrendelés árából 10% kedvezményt tudunk adni a SR_ID655_0922FA kuponkód felhasználásával vagy akár  14 napig ingyen is kipróbálhatod.

A Smartside-nál a honlap a marketing terv része! Az elkészített honlapra más szolgáltatásokkal együtt, integrált marketingeszközként tekintünk, hiszen egy rosszul felépített weblap a legjobb online hirdetés vagy bármely más marketingeszköz hatékonyságát is le tudja rontani.

Nálunk nem ér véget az ügyféltámogatás a honlap elkészülése után:  content marketing  szolgáltatásunk keretei között az értékesítő webszövegeket is megírjuk, kezeljük a  social media  felületeket és hirdetéseket,  keresőoptimalizálással  a találati lista elejére repítjük az elkészült oldalt.

Tudod mire van szükséged?

    Kérjük kapcsolatfelvételnél a lehető legtöbb információt add meg az álmaid honlapjáról!