Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

SEO, webshop, arculat, kommunikációs káosz? Megoldjuk!

Először is mi, gyakorlott online marketingesek átnézzük a vállalkozásodat szakértő szemmel, ezután egyedi, cégre szabott javaslatokat és megoldásokat adunk a további fejlődés érdekében.

Rendszeresen találkozunk és segítünk olyan vezetőknek, cégtulajdonosoknak, akiknek a hétköznapi rutinfeladatok és a megfeszített munkatempó közben nem jut ideje a vállalkozás fejlesztésére. Online marketing tanácsadásunk pontosan ezt a terhet veszi le a vállukról: megkeressük és megmutatjuk a cégben rejlő további lehetőségeket, melyek segítségével megerősödik céged online jelenléte, több látogatóra és ezáltal bevételre tehetsz szert.

 

Hogyan zajlik az online marketing tanácsadás?

 

A lent található űrlap kitöltése után e-mailben vagy telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot, majd egyeztetünk egy megfelelő időpontot a személyes, vagy Skype konzultációra. Általánosan elmondható, hogy 2-3 munkanapon belül sort tudunk keríteni a találkozóra.

Az konzultáció időpontja előtt az űrlapon megadott alapinformációkból kiindulva online marketing szakembereink megvizsgálják a vállalkozás jelenlegi marketing stratégiáját, ezt elemezve megmutatják, hogy mivel és hogyan lehetne fellendíteni a webáruház forgalmát, javított stratégiát adnak át, az esetlegesen felmerülő hibákat pedig segítenek kijavítani.

Az online marketing tanácsadás hossza 1 óra, ezidő alatt egy inspiráló beszélgetés során bemutatjuk Neked a fejlesztési lehetőségeket és javaslatainkat, megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.

A marketing konzultáció ára 20.000 Ft/óra. Az ár tartalmazza az előzetes felkészülést és egy óra konzultációt, emellett 20.000 Ft értékű kedvezményt, amit a Smartside további tetszőleges szolgáltatásaira válthatsz be (SEOtartalommarketingsocial media , webshop készítés stb.).

Ha az online marketing konzultáció után bármilyen további feladattal bíznál meg minket, a tanácsadás gyakorlatilag ingyenes, mivel az erre fordított összeget kedvezményként fel tudod használni.

Jelentkezz most!

    Ha tudod, hogy marketing konzultációra van szükséged, akkor töltsd ki az űrlapot!

    Arra kérünk, hogy add meg a lehető legtöbb információt, és bátran írd meg a kérdéseidet is, hogy a konzultáció alkalmával mindenre ki tudjunk térni. Köszönjük!