Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

SEO, webshop, arculat, kommunikációs káosz? Megoldjuk!

Először is mi, gyakorlott online marketingesek átnézzük a vállalkozásodat szakértő szemmel, ezután egyedi, cégre szabott javaslatokat és megoldásokat adunk a további fejlődés érdekében.

Rendszeresen találkozunk és segítünk olyan vezetőknek, cégtulajdonosoknak, akiknek a hétköznapi rutinfeladatok és a megfeszített munkatempó közben nem jut ideje a vállalkozás fejlesztésére. Online marketing tanácsadásunk pontosan ezt a terhet veszi le a vállukról: megkeressük és megmutatjuk a cégben rejlő további lehetőségeket, melyek segítségével megerősödik céged online jelenléte, több látogatóra és ezáltal bevételre tehetsz szert.

 

Hogyan zajlik az online marketing tanácsadás?

 

A lent található űrlap kitöltése után e-mailben vagy telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot, majd egyeztetünk egy megfelelő időpontot a személyes, vagy Skype konzultációra. Általánosan elmondható, hogy 2-3 munkanapon belül sort tudunk keríteni a találkozóra.

Az konzultáció időpontja előtt az űrlapon megadott alapinformációkból kiindulva online marketing szakembereink megvizsgálják a vállalkozás jelenlegi marketing stratégiáját, ezt elemezve megmutatják, hogy mivel és hogyan lehetne fellendíteni a webáruház forgalmát, javított stratégiát adnak át, az esetlegesen felmerülő hibákat pedig segítenek kijavítani.

Az online marketing tanácsadás hossza 1 óra, ezidő alatt egy inspiráló beszélgetés során bemutatjuk Neked a fejlesztési lehetőségeket és javaslatainkat, megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.

A marketing konzultáció ára 20.000 Ft/óra. Az ár tartalmazza az előzetes felkészülést és egy óra konzultációt, emellett 20.000 Ft értékű kedvezményt, amit a Smartside további tetszőleges szolgáltatásaira válthatsz be (SEOtartalommarketingsocial media , webshop készítés stb.).

Ha az online marketing konzultáció után bármilyen további feladattal bíznál meg minket, a tanácsadás gyakorlatilag ingyenes, mivel az erre fordított összeget kedvezményként fel tudod használni.

Jelentkezz most!

Telefon

+30 30 174 1322

E-mail

info@smartside.hu

    Ha tudod, hogy marketing konzultációra van szükséged, akkor töltsd ki az űrlapot!

    Arra kérünk, hogy add meg a lehető legtöbb információt, és bátran írd meg a kérdéseidet is, hogy a konzultáció alkalmával mindenre ki tudjunk térni. Köszönjük!