Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

Az olyan közösségi oldalakon, mint a Facebook, Instagram, YouTube vagy Pinteresten való jelenlét az egyik leghatékonyabb eszköze annak, hogy erősítsd a meglévő üzleti kapcsolataidat és egyúttal újakat is szerezz.

Miben segít a közösségi média marketing?

A social media használata manapság már elengedhetetlen, mi több a marketingstratégia része kell hogy legyen, hiszen a potenciális ügyfeleid jelentős része aktív felhasználó. Egy jól menedzselt üzleti Facebook oldallal költséghatékonyan, mégis eredményesen tudsz kiépíteni egy olyan széleskörű online közösséget, amely lojális lesz a márkádhoz.

Remekül hangzik igaz? Tény, hogy a közösségi média segítségével nagy sikert lehet elérni, de egyáltalán nem mindegy mit, hogyan és milyen platformon kommunikálunk! Érdemes először kis lépésekben gondolkozni, nem mindenhol regisztrálni és félgőzzel, random posztolgatni, mert tapasztalatból tudjuk, hogy semmi haszna nincsen.

Miért nehéz a social media kezelés?

A közösségi média rengeteg időt, aktivitást és tudatosságot igényel. Folyamatosan érdekeset, elgondolkodtatót, de mindenképpen változatosan érdemes posztolni, illetve nagyon fontos az esztétika is, tehát nem árt ha   szép is az a grafika, kép vagy videó – amit az elemzések szerint, a követőid a leginkább preferálnak. Ha a posztok megvannak, jön a social media kezelés egy másik fontos momentuma, a nyomonkövetés. Ahhoz, hogy közösséged épülhessen, fontos a kölcsönös kommunikáció, tehát minden hozzászólásra és kérdésre válaszolni kell, méghozzá a lehető legrövidebb időn belül.

Hogyan segíthetünk?

Mi le tudjuk venni a terhet a válladról, de ahhoz először meg kell határoznod az igényeidet. Először javaslunk egy személyes vagy online találkozót, hogy pontosan lássuk mire van szükséged és meggyőzzünk arról, ha valamibe túl sok időt ölnél feleslegesen.

Közösségi média marketing szolgáltatásaink:

  • Üzleti Facebook profil kialakítása, üzemeltetése
  • Facebook posztok írása
  • Kreatív tartalmak készítése
  • Facebook hirdetési fiók kezelése
  • Facebook nyereményjátékok tervezése lebonyolítása
  • Gyors ügyfélszolgálat – 24 órán belüli reakció
  • Egyéb social media (Instagram, Pinterest, LinkedIn) fiók létrehozása és kezelése
  • Tanácsadás

Felépítünk neked egy social media stratégiát, amivel igazi közösséget teremthetsz és ezáltal sikeresebbé teheted a vállalkozásodat.

Tudod mire van szükséged?

    Ha összeszedett és jól megtervezett közösségi média merketinget szeretnél, vedd fel velük a kapcsolatot!