Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

Mi is a tartalommarketing?

Tartalommarketingnek (content marketingnek) hívjuk azt a marketingstratégiát, ami a célközönség számára érdekes, értékes tartalmak készítésére összpontosít, melyek megragadják a figyelmet és a vásárlási szándékot ösztönzik.

A tartalommarketing ereje abban rejlik, hogy örömmel fogyasztjuk a számunkra figyelemfelkeltő tartalmakat, közben észre sem vesszük, hogy nagyon is befolyásolja a vásárlási döntéseinket. Ma már minden a jó kontentre épül, így a tartalommarketing rendkívül felértékelődött.

Milyen típusú szövegek számítanak tartalommarketingnek?

A social media használata manapság már elengedhetetlen, mi több a marketingstratégia része kell hogy legyen, hiszen a potenciális ügyfeleid jelentős része aktív felhasználó. Egy jól menedzselt üzleti Facebook oldallal költséghatékonyan, mégis eredményesen tudsz kiépíteni egy olyan széleskörű online közösséget, amely lojális lesz a márkádhoz.

Unalmas, hétköznapi sablon szövegekkel már nem lehet felkelteni a vásárlók figyelmét, mindenképpen kreatív és érdekes kontentre van szükség az oldal fejlődéséhez.

Olyan tartalmak, melyek a megfelelő kulcsszóval megírva javítják az organikus keresőoldali helyezéseket. Leegyszerűsítve elég belegondolni mi magunk hogyan használjuk a Google keresőt.

Rákeresünk valamire, az első pár találatot megnézzük és kiválasztjuk a számunkra legérdekesebbet. Szinte senki sem kattint a második, harmadik oldalra. Ezért olyan fontos a lehető legelőrébb kerülni a keresőoldalakon, a keresőoptimalizált cikkek és maga a SEO pedig ebben fog segíteni.

A sikeres marketingkommunikációhoz minőségi szöveges tartalomra van szükség, ehhez pedig rendszeres és profin megírt blogbejegyzések kellenek, melyek erősítik a márkát és vásárlásra ösztönöznek.

Örökzöld cikkek, aktualitások, felkapott trendek, tesztek és termékbemutatók.. olyan tartalmak amelyet szívesen fogyaszt a célközönség, érdekesnek és hasznosnnak találják.

Figyelemfelkeltő képes és szöveges hirdetésekkel nagy hatást és bevételt hozó sikeres hirdetési kampányokat lehet véghez vinni.

A tömegekhez szóló reklámok és a jól célzott hirdetési kampányok között óriási különbség van, az online hirdetéseknek köszönhetően nem kell milliókat költeni ahhoz, hogy eljuss a megfelelő célközönségedhez. Közel a teljes magyar társadalom elérhető az online hirdetések segítségével, hatalmas versenyelőnyt jelent egy-egy jól felépített kampány az online marketing eszközök részeként.

Ezek az oldalak a jól felépített marketing kampányok nélkülözhetetlen elemei, lehetőséget adnak a célirányos kommunikációra, figyelemfelkeltésre, a vásárlás ösztönzésére.

Olyan szövegezésű (és kinézetű) landoló oldalt szeretnél végre látni ami után még Te is meg akarod rendelni azonnnal a saját terméked? Jó helyen jársz, mi nem az agyonasznált, távolságtartó marketingszövegekkel tömjük tele az oldalt.

Miért fontos a tartalommarketing?

 • kitűnik a tömegből, könnyen megjegyezhetővé teszi a márkát
 • több látogatót/vásárlót/olvasót/érdeklődőt vonz
 • erősíti a szakértői imázsunkat a vásárlóink szemében
 • a minőségi tartalomnak köszönhetően a Google helyezés elkezd javulni
 • több interakciót eredményez közösségi médiában, így több emberhez is jut el
 • csak minőségi tartalmakkal lehet felépíteni egy igazán sikeres márkát
 • statisztikai adatok bizonyítják, hogy a minőségi tartalom erősíti a vásárlók lojalitását
 • több megnyitott hírlevél és kattintás
 • ingyen reklám, az emberek örömmel osztják meg így futótűzként terjed

Tervezett tartalommarketing

Nemzetközi felmérések eredményei remekül mutatják, hogy az előre megtervezett, írott tartalommarketing stratégiával rendelkező cégek sokkal hatékonyabbnak érezték a tartalommarketingjüket. Mi több, a dokumentált stratégiával rendelkező cégek nagyobb mértékben tartották magukat a tervezethez, mint azok a cégek, akik nem készítették el a tervezetüket.

Tervezetet követő szövegírás szolgáltatásunkkal rendszeresen megtámogathatóak az aktuális kampányok, hiszen a copywriting a tartalommarketing egyik legalapvetőbb eleme, amire mindenkinek szüksége van, legyen az egy statikus oldal szövegezése, blogbejegyzés vagy akár hírlevél formában.

Segítsünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján!

A Smartside content marketing szolgáltatásával megtervezzük és rendszeresen küldjük a látogatottságnövelő és brandépítő tartalmakat ügyfeleinknek.

Tartalommarketing részterületek, amikben számíthatsz ránk:

 • SEO szövegírás
 • közösségi média aktivitás kidolgozása
 • nyereményjáték tervezés és megvalósítás
 • hírlevél elkészítése (EDM)
 • blogbejgyezések írása
 • landoló oldalak szövegezése
 • portréképek, termékfotók, kreatív fotók elkészítése
 • grafikai feladatok: arculattervezés, képek, infografikák, reklámkreatívok

Tudod mire van szükséged?

  Ha gördülékeny tartalommarketinget és hűséges vásárlókat szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!