Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

Számíthatsz ránk a nehéz időkben is

Bár a koronavírus terjedésével mindannyiunk élete gyökeresen megváltozott, elsősorban két nagy táborra oszthatjuk a gazdasági élet aktív tagjait. Az egyik tábor egyértelműen az, akinek lehetőségeihez képest könnyen és viszonylag gyorsan ment az online világba való átállás, míg ott van a másik tábor, aminek egyáltalán nem, vagy csak sikertelenül.

A legtöbb cikk, fórum, megoldást kínáló szakember vagy ügynökség arra fókuszál, hogyan aknázd ki a Zoom, a Microsoft Team, vagy az ingyenessé vált webes alkalmazások előnyeit, de mi van akkor ha korábban nem használtad őket? Ha nem volt szükséged webáruházra, ha ismeretlen terület a WordPress vagy a MailChimp, és fogalmad sincsen hogyan értékesíthetnéd a tudásodat, hiszen korábban csak személyes kapcsolattartásra volt szükséged? 

Függetlenül attól, hogy a már meglévő márkádat kell új alapokra helyezni, egy minőségi weboldalra van szükséged, esetleg elvesztél a social media rejtelmeiben, vagy újrakezdőként belevágnál az internetes értékesítésbe de nem tudod hogyan, képzett marketingkommunikációs csapatunk tagjai a segítségedre lesznek!

Koronavírus - online marketing tanácsadás

Benned is felmerültek már ilyen, és ehhez hasonló kérdések:

  • Hogyan maradjak érdekes válsághelyzetben is?
  • Van értelme most az online hirdetéseknek?
  • Milyen marketing eszközöket érdemes használnom?
  • Ebben a megváltozott helyzetben hogyan kommunikáljak?
  • Vajon hogyan csinálják a versenytársaim?
  • Webshopot vagy weboldalt lenne érdemes üzemeltetnem a szellemi termékem értékesítéséhez?
  • Hogyan alakítsam át a vállalkozásomat online úgy, hogy hosszabb távon is működjön?

Ha igen, akkor nem érdemes tovább várnod, igényeld marketing konzultációnkat még ma!

A marketing konzultáció ára 20.000 Ft/óra. Az ár tartalmazza az előzetes felkészülést és egy óra konzultációt, emellett 20.000 Ft értékű kedvezményt, amit a Smartside további tetszőleges szolgáltatásaira válthatsz be (SEO, tartalommarketing, social media , webshop készítés stb.).

Ha az online marketing konzultáció után bármilyen további feladattal bíznál meg minket, a tanácsadás gyakorlatilag ingyenes, mivel az erre fordított összeget kedvezményként fel tudod használni.

Hogyan működik?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig amint lehet válaszolunk!

Amennyiben már van elképzelésed arról, pontosan miben segíthetünk, írd meg nekünk és el is kezdjük a kalkulációt. Nem vagy biztos benne? Semmi baj, együtt megkeressük a megfelelő marketing eszközöket!