Webáruház készítés és üzemeltetés

Olyan megbízható webáruház készítő és üzemeltető csapatra van szükség, amelyik nemcsak a tervek megvalósításában, hanem a folyamatos karbantartásban is tud szakszerűen segíteni?

Webáruház üzemeltetés szolgáltatásunkat olyan cégvezetőknek ajánljuk, akik szeretnének egy igényes, saját webshoppal megjelenni a legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi iparágban, vagy már meglévő webáruházukat alakítanák át, gondolnák újra, de nincs kapacitás az elkészítésre.

Csapatunk hivatalos Shoprenter partner, közel 10 éve foglalkozunk webáruházak készítésével és üzemeltetésével, ráadásul Shoprenter Nagykövetként egyedi kedvezményt is biztosítunk új ügyfeleink számára.

Fontos, hogy tudd!

Jelenleg az e-commerce a legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi iparág, már nem egyszerű elsiklásnak számít a webáruház készítésének halogatása, hanem komoly lemaradást jelent a piaci versenyzőkkel szemben.

Napról napra egyre többen teszik le a voksukat az online vásárlás mellett, sőt kifejezetten gyakori, hogy a fogyasztók a fizikai üzletben való vásárlás előtt interneten keresik meg a terméket, így az online jelenlét képes megemelni az offline eladásokat is.

Ma már nem kell milliókat fizetni egy elegáns, letisztult, felhasználóbarát webshopért, hiszen léteznek olyan e-commerce bérwebáruházak, ahol havidíjas konstrukcióban üzemeltethető a webáruház, ennek köszönhetően költségei garantáltan alacsonyabban lesznek, mintha egyedi fejlesztés esetében.
A Smartside-nál a Shoprenter rendszerét használjuk a leggyakrabban, tapasztalataink alapján maximálisan biztonságos és gyönyörű egyedi design hozható létre vele, így a legmagasabb igényeket is képes kielégíteni.

A Smartside csapata által készített webáruházak előnyei

Könnyen kezelhető: Az általunk preferált webáruház rendszer (shoprenter) rendkívül jól automatizálható, könnyen kezelhető, bővíthető, bárki képes megtanulni a használatát.

Gyönyörű megjelenés: Letisztult, átlátható és felhasználóbarát webáruházakat tervezünk és készítünk.

Elérhető árak: Bérelhető webáruházak esetében fix havidíjjal lehet számolni, míg egy saját fejlesztésű webshop elkészítése milliókba kerül (és folyamatosan fejleszteni kell, ami extra költséggel jár).

Reszponzív: A webshop számítógépen, laptopon, mobiltelefonon és tableten is tökéletesen fog megjelenni. 

Konverzióra optimalizált: Ismerjük, hogy mit szeretnek a látogatók a sikeres webshopokban. Funkcionalitás, design, felhasználói élmény; a kialakítás során a maximális konverziós arányt tartjuk a szemünk előtt.

Webáruház készítés és üzemeltetés szolgáltatásaink:

 • Tárhely, domain és webshop regisztráció ügyintézés
 • Szükség esetén branding, arculattervezés
 • Teljes marketing terv elkészítése
 • Marketingkampányok kivitelezése (hirdetéskezelés, közösségi média marketing, stb.)
 • Webshop keresőoptimalizálása, alapvető SEO beállítások elvégzése vagy havidíjas szolgáltatás
 • Termékek és kategóriák rendszerezése, felvitele a webáruházba, oldalak SEO szövegezése
 • Fizetési, szállítási módok integrálása (amennyiben szükséges kiszervezett logisztikával)
 • A vásárlási tölcsér megtervezése
 • Webáruház bővítése (külső számlázó rendszer, kiszervezett logisztika stb.)
 • Webanalitika beállítása, vásárlói élmény fejlesztése
 • Tartalommarketing (hírlevelek, landoló oldalak, blogcikkek stb.)

Webáruház készítés és üzemeltetésnél rengeteg részterület merül fel, az ajánlatkérés előtt érdemes átgondolni, hogy milyen feladatok elvégzésére lesz szükség. Kérdés esetén szívesen segítünk!


Ha egy tapasztalt és profi online marketing csapatra van szükséged, akik egy webáruház minden aspektusában otthon vannak, akkor ez az!

Szentmiklóssy András ügyvezető, SzépségCenter

Akiknek már segítettünk