Webáruház készítés és üzemeltetés

Olyan megbízható webáruház készítő és üzemeltető csapatra van szükség, amelyik nemcsak a tervek megvalósításában, hanem a folyamatos karbantartásban is tud szakszerűen segíteni?

Csapatunk több mint 5 éve foglalkozik ShopRenter alapú webáruházakkal, bátran állíthatjuk, mostanra kívülről ismerjük annak összes kiaknázható lehetőségét. Emellett mostanra Shopify és Unas webáruházakkal is kellő tapasztalatot tudhatunk a hátunk mögött.

Webáruház üzemeltetés szolgáltatásunkat olyan cégvezetőknek ajánljuk, akik szeretnének egy igényes, saját webshoppal megjelenni a legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi iparágban, vagy már meglévő webáruházukat alakítanák át, gondolnák újra, de nincs kapacitás az elkészítésre.

A Smartside csapata által készített webáruházak előnyei

Könnyen kezelhető: Az általunk preferált webáruház rendszer (shoprenter) rendkívül jól automatizálható, könnyen kezelhető, bővíthető, bárki képes megtanulni a használatát.

Gyönyörű megjelenés: Letisztult, átlátható és felhasználóbarát webáruházakat tervezünk és készítünk.

Elérhető árak: Bérelhető webáruházak esetében fix havidíjjal lehet számolni, míg egy saját fejlesztésű webshop elkészítése milliókba kerül (és folyamatosan fejleszteni kell, ami extra költséggel jár).

Reszponzív: A webshop számítógépen, laptopon, mobiltelefonon és tableten is tökéletesen fog megjelenni. 

Konverzióra optimalizált: Ismerjük, hogy mit szeretnek a látogatók a sikeres webshopokban. Funkcionalitás, design, felhasználói élmény; a kialakítás során a maximális konverziós arányt tartjuk a szemünk előtt.

Fontos, hogy tudd!

Jelenleg az e-commerce a legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi iparág, már nem egyszerű elsiklásnak számít a webáruház készítésének halogatása, hanem komoly lemaradást jelent a piaci versenyzőkkel szemben.

Napról napra egyre többen teszik le a voksukat az online vásárlás mellett, sőt kifejezetten gyakori, hogy a fogyasztók a fizikai üzletben való vásárlás előtt interneten keresik meg a terméket, így az online jelenlét képes megemelni az offline eladásokat is.

Ma már nem kell milliókat fizetni egy elegáns, letisztult, felhasználóbarát webshopért, hiszen léteznek olyan e-commerce bérwebáruházak, ahol havidíjas konstrukcióban üzemeltethető a webáruház, ennek köszönhetően költségei garantáltan alacsonyabban lesznek, mintha egyedi fejlesztés esetében.
A Smartside-nál a Shoprenter rendszerét használjuk a leggyakrabban, tapasztalataink alapján maximálisan biztonságos és gyönyörű egyedi design hozható létre vele, így a legmagasabb igényeket is képes kielégíteni.

Webshop készítés mellett üzemeltetést, átalakítást és bővítést is vállalunk, a szolgáltatás havidíját a kezelendő webáruház igényeihez alakítjuk.

Webáruház készítés és üzemeltetés szolgáltatásaink:

 • Tárhely, domain és webshop regisztráció ügyintézés
 • Szükség esetén branding, arculattervezés
 • Teljes marketing terv elkészítése
 • Marketingkampányok kivitelezése (hirdetéskezelés, közösségi média marketing, stb.)
 • Webshop keresőoptimalizálása, alapvető SEO beállítások elvégzése vagy havidíjas szolgáltatás
 • Termékek és kategóriák rendszerezése, felvitele a webáruházba, oldalak SEO szövegezése
 • Fizetési, szállítási módok integrálása (amennyiben szükséges kiszervezett logisztikával)
 • A vásárlási tölcsér megtervezése
 • Webáruház bővítése (külső számlázó rendszer, kiszervezett logisztika stb.)
 • Webanalitika beállítása, vásárlói élmény fejlesztése
 • Tartalommarketing (hírlevelek, landoló oldalak, blogcikkek stb.)

Webáruház készítés és üzemeltetésnél rengeteg részterület merül fel, az ajánlatkérés előtt érdemes átgondolni, hogy milyen feladatok elvégzésére lesz szükség. Kérdés esetén szívesen segítünk!