Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

Mennyibe kerül egy WordPress webshop készítése?

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hiszen a WordPress szoftver ingyenes, a Woocommerce plugin szintén ingyenes, így első ránézésre ez a lehető legolcsóbb megoldás webshop indítás esetében. Ez a felvetés akár igaz is lehet, amennyibben egy teljesen alap, „kezdő” webáruházat szeretnél.

Ahogy a WordPress weboldalak esetében, ugyanúgy a Woocommerce webáruházaknál is igaz, hogy először be kell állítani és személyre szabni, mielőtt használni tudnád. Itt két lehetőséged van, beállítani magadnak, ezzel pénzt spórolsz viszont az időd fog menni vele, vagy megbízol vele minket és mi ezeket a beállításokat és a testre szabást megcsináljuk neked (pénzért), cserébe időt spórolsz magadnak.

Bármelyik lehetőséget is választod, a weboldal költségei teljes mértékben a költségvetésedtől és a céljaidtól függenek.

Ha ingyenes hozzá az alap szoftver akkor mégis mi kerül pénzbe? Az alap szoftverek ingyenesek, viszont a speciális kiegészítő pluginok a legtöbb esetben fizetősek, ezekért már külön (egyszeri) díjat fizetned kell. Emellett a domaint és wordpress tárhelyet is vásárolnod kell, ahová a weboldalad – webáruházad kerül, illetve ha nem értesz hozzá és/vagy nincs időd felépíteni akkor a fejlesztői díjjal is számolnod kell.

wordpress webshop készítés woocommerce

WordPress webshop készítés áraink:

Alap WordPress webshop: 199.000Ft 129.000Ft (AAM)

Az „Alap webshop csomag” tartalmazza egy általunk választott (reszponzív) sablon és bővítményeinek testreszabását, a tartalomfeltöltést és alap funkciók beállítását is, így azonnal használatba is veheted. Tökéletes választás kevés termékszámú, induló webáruházakhoz, kísérletezésre, saját magadnak létrehozott versenytárs webáruházhoz.

 • személyre szabott design
 • legfeljebb 5 aloldal, kategória oldal létrehozása és feltöltése
 • maximum 15 termék feltöltése (kész CSV fájl esetén növelhető)
 • SEO – A főoldal egyedi meta adatainak (címsor, leírás) megírása és felvitele
 • Alap pluginok telepítése és beállítása, melyek szükségesek a biztonságos működéshez

Professzionális WordPress webshop: 250.000Ft-tól AAM

A „Professzionális webshop csomag” tartalmazza egy választható WooCommerce sablon és bővítményeinek testreszabását, nagyobb mennyiségű tartalomfeltöltést és extra funkciók beállítását is, így azonnal kezdheted is az értékesítést egy kifinomult, profi webshoppal. Tökéletes választás ha több mint 20 termékkel indulsz, illetve ha extra funkciókra van szükséged és nem egy teljesen alap tudású webshopban gondolkozol. Használható akár saját versenytársként, vagy specifikus szegmensnek célzott webáruházként.

 • személyre szabott design, választható sablonból
 • legfeljebb 10 aloldal, kategória oldal létrehozása és feltöltése
 • maximum 25 termék feltöltése (kész CSV fájl esetén növelhető)
 • SEO – A főoldal és az aloldalak, plusz maximum 10 blogcikk egyedi meta adatainak (címsor, leírás) megírása és felvitele
 • kiegészítő és (akár) fizetős bővítmények választása és beállítása (max 10 – pl. popup, csomagajánlat, speciális szállítási feltételek), melyekkel finomhangolható a webshop

*Kapacitástól függően a webshop általában 7-20 napon belül készül el.

Kiknek ajánljuk a WordPress webshopot?

Tökéletes megoldás lehet, ha kevesebb terméket forgalmazol (5-600 termék alatt), ha még csak most vágsz bele egy webshop üzemeltetésébe, de akkor is ha megújítanád a régi, elavult webáruházad mivel az nem reszponzív és a mobilról érkező felhasználók elmenekülnek róla. Többször találkoztunk olyan esettel is, hogy saját létező webáruház mellé készítünk versenytárs webshopot, ahol kísérletezni lehet másféle kommunikációval, specifikus vásárlói szegmens megszólításával, így még nagyobb vásárlói réteget lehet elérni, mindezt komolyabb összeg befektetése nélkül.

Könnyen kezelhető: Könnyen kiismerhető adminisztrációs felület a termékek feltöltéséhez és napi feladatok elvégzéséhez.

Egyedi design: A webshopod illeszkedni fog céged arculatához, ha pedig még nincs ilyen, meghatározó eleme lesz, mindez szép, letisztult és modern egyedi design-nal.

Felhasználóbarát: Letisztult, átlátható, könnyen navigálható és felhasználóbarát webshopokat tervezünk és készítünk, nem adunk ki olyan munkát a kezünkből, ami nekünk nem tetszik.

Reszponzív kialakítás: A webshop tökéletesen fog működni számítógépen, laptopon, tableten, mobilon és megkockáztatjuk, hogy egy fejlettebb kaputelefon kijelzőjén is.

SEObarát: A keresőoldali lehető legjobb helyezés fontos, és itt minden lehetőség adott hozzá, hogy megfelelően beállítsd és kihasználd az előnyeit, mi ebben is tudunk segíteni.

Egyedi igényekhez alakítható: Nem számít, hogy különleges terméket, szolgáltatást vagy letölthető anyagokat szeretnél árulni a webáruházban, a pluginokkal a legtöbb elképzelés és speciális igény beállítható.

További kapcsolódó szolgáltatásaink

Webáruház üzemeltetési csomagjaink:

Havi 10 pontosan rögzített “nettó” munkaóra, amit szabadon használhatsz fel a webáruházadban bármire!

Havi 20 pontosan rögzített “nettó” munkaóra, amit szabadon használhatsz fel a webáruházadban bármire!

Havi 30 pontosan rögzített “nettó” munkaóra, amit szabadon használhatsz fel a webáruházadban bármire!

Arculattervezés: Logó, favicon, banner, teljes arculati kézikönyv, flyer, roll-up tervezés.

Közösségi oldalak létrehozása és kezelése (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn).

Content marketing: blogbejegyzések, landoló oldalak szövegezése, közösségi média kommunikáció, kreatív hirdetések.

Tudod mire van szükséged?

  Ha úgy döntöttél, hogy a WordPress webshopodat egy erre szakosodott profi csapatra szeretnéd bízni, vedd fel velünk a kapcsolatot!