Smartside Webáruház készítés, Online Marketing
JÖVÜNK MÁR

Engedd, hogy segítsünk!

Webáruház indítás: saját vagy bérelt rendszer?

Webáruház indítás: saját vagy bérelt rendszer?

Nyomj rá ha tetszett

Az első amit webáruház indítás esetében mérlegelned kell, az nem más mint a lehetőségeid. Mindenképpen gondold végig, hogy mekkora induló tőkével és technikai tudással rendelkezel, hiszen ehhez mérten kell meghoznod az első fontos döntést: saját webáruházat fejlesztetnél vagy inkább bérelnél egy webshopot? Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai és logikusan végiggondolva könnyen el is döntheted, hogy Neked melyik megoldás kézenfekvőbb.

Amennyiben a kezdetekben ráfordított pénz nem fog rémálmokat okozni, csak azt szeretnéd, hogy valaki összerakja és fenntartsa a megálmodott webáruházad pontosan úgy, ahogy azt te elképzelted, vagy nem tudsz és nem is akarsz a bérwebáruházak kötöttebb lehetőségeivel megbarátkozni; egyértelműen egyedi fejlesztésű webáruház mellett érdemes döntened. Ebben az esetben a webshop létrehozása és felépítése lesz az első nagyobb kiadásod, illetve a későbbiekben számolnod kell fejlesztési költséggel az átalakításoknál, de minden pontosan úgy és ott lesz ahogyan Te azt megálmodtad.

Ha nem tudsz és nem is szeretnél egyből a mélyvízbe ugrani és egyedi webshop fejlesztésére fordítani egy nagyobb összeget, vagy egyszerűen csak költséghatékony megoldásban gondolkozol, nincs programozói ismereted de Te szeretnéd kezelni a saját webáruházad: a bérelhető webáruház rendszereket neked találták ki.

Kompromisszumokat kell kötni, hiszen itt vannak korlátok, de a bérelt webáruház elkészítése nálunk nem azt jelenti, hogy az alap sablonban megváltoztatjuk a színeket, hozzácsapjuk a logót és készen is vagyunk. Manapság már ezeket is egyedi igények szerint személyre tudjuk szabni, miközben a háttértámogatás folyamatosan az ügyfél rendelkezésére áll, nem kell fejlesztésekkel és programozói tudással bajlódnod, nem mellesleg költséghatékony.

Bérelhető webáruház 

PRO  

✅ Klasszisokkal kisebb kezdeti költségek
✅ Folyamatos, üzemeltetési költségek azonosak vagy kisebbek
✅ Automatikus frissítések és fejlesztések
✅ Garancia

KONTRA

❎ Egyedi funkciókat tekintve korlátozottabbak a lehetőségek

 

Új webshop indításakor miért ajánlunk inkább bérelhető webáruház rendszert a saját fejlesztésű helyett?

Egyszerűen a tapasztalatunk azt mutatja, hogy az ügyfeleink könnyebben boldogulnak vele a későbbiekben. Csapatunk fel tud építeni egy saját építésű webáruházat vagy shoprenter bérelhető webshopot is, viszont a legtöbben nem tudják programozó nélkül kezelni az egyedi webáruházat és ennek elkerülése érdekében tökéletes megoldás lehet a bérelhető webáruház rendszer. 

Ha te sem szeretnél egy havi akciódhoz vagy banner cseréhez programozót felfogadni, akkor érdemes bérelhető webáruházban gondolkodnod a saját munkád megkönnyítése érdekében.

Emellett biztonságban is érezheted magad, hiszen a bérelhető webáruházakhoz rengeteg támogatás is jár mint pl.: automatikus fejlesztések, hogy megfelelj minden törvényi előírásnak (helló GDPR), ügyfélszolgálat a problémáid megoldására, rengeteg integráció ami segíti a partnereiddel való gyors és hatékony együttműködést.

A Shoprenter 14-napos próbaverzióját ide kattintva érheted el, előfizetéskor pedig 10% kedvezményért használd ezt a kuponkódot: SR_ID655_0922FA

Szeretnél 10% kedvezményt az első shoprenter megrendelésedre?

Hivatalos Shoprenter Nagykövetként 10%-os shoprenter kupont biztosítunk az első megrendelésedhez, melyet fél éves/éves előfizetés esetén igazán megéri felhasználni, hiszen akár 31.000 forint kedvezményt is jelenthet a végösszegből.

SR_ID655_0922FA

Ha webáruház indításán gondolkozol mindenképp olvasd el a Webáruház indítás feltételei lépésről-lépésre cikkünket, ebben minden információt megtalálsz!


Nyomj rá ha tetszett